Από την Πανήγυρη του Παρεκκλησίου μας

Με ήρεμη μεγαλοπρέπεια μας αξίωσε και αυτή τη χρονιά  (2018) ο Απόστολος και ευαγγελιστής Λουκάς να τιμήσουμε την μνήμη του στο Παρεκκλήσι μας.
Πλήθος πιστών, συγγενείς νοσηλευομένων, (περιπατητικοί) ασθενείς, εργαζόμενοι του νοσηλευτηρίου, περίοικοι και προσκυνητές συνέρευσαν στο μικρό και μεγαλοπρεπές Παρεκκλήσι, να προσκυνήσουν, να τιμήσουν και να προσευχηθούν, στον Άγιο Ευαγγελιστή Λουκά, τον προσωπικό ιατρό του Πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Παύλου του.
Όπως κάθε χρονιά, ιδιαιτέρα συγκινητικές στιγμές βιώσαν όσοι συνόδευαν την Ιερά εικόνα του Αγίου κατά την λιτάνευση της στο Νοσοκομείο. Εκεί, όπου ασθενείς και συνοδοί τους, με πολλές ευχές, ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες υποδέχονταν στους χώρους τους και ευλάβεια προσκυνούσαν την εικόνα του Αγίου.
Στη πανήγυρη συλλειτούργησαν
Ο π. Χαράλαμπος Πανόπουλος Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Θεράπωντος Ζωγράφου και Αρχιερατικός Επίτροπος   της 12ης   Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας.
Οι Νοσοκομειακοί εφημέριοι, Αριμ. π. Σιλουανός Καλαντζής (Εφημ. Του Νοσηλευτ. Ευαγγελισμός),
ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωακείμ Ιωακειμίδης (Εφημέριος του Νοσηλευτηρίου Γ. Γεννηματάς) και
ο Πρεσβύτερος π. Δημήτριος Φερεντίνος (Εφημέριος του Νοσηλευτηρίου Αγ. Όλα Ν. Ιωνίας) ευχόμενοι στον εφημέριο του Παρεκκλησίου σύντομη και αίσια έκβαση στην δοκιμασία της υγείας του.
Ιδιαίτερη λαμπρότητα προσέδωσαν στην Πανήγυρη ο θαυμάσιος βυζαντινός χορός υπό τον πρωτοψάλτη του Παρεκκλησίου Αθανάσιο Κοντογιάννη και την συνωδία καταξιωμένων ιεροψαλτών των Αθηνών